Sign In

x
#

Event : Narz Countdown 2012 (Saturday 31st December 2011)

Celebrate The New Year at Bangkok's Grandest
NEW YEAR EVE EXTRAVAGANZA
Saturday 31 December 2011
4SOME + 4SOUNDS + 4STAGES + 17DJs&MCs

.......................... .......................... .......................
Line up :

OUTDOOR (Countdown Stage) 
20.00 – 23.00 hrs. DON (Zealot Crew) 
23.00 – 01.00 hrs. HEARTILLY 
01.00 – 02.30 hrs. JIB 
02.30 – 04.30 hrs. OATAWA & KOLOR ONE 
04.30 – 07.00 hrs. PANN (Narcissus Crew) 

NARCISSUS (Main Room) 
20.00 – 24.00 hrs. TUAN (Narcissus Crew) 
24.00 – 02.00 hrs. CHRISTIAN 
02.00 – 04.00 hrs. DAN JIRA 
04.00 – 06.00 hrs. TANN (Narcissus Crew) 
06.00 – 08.00 hrs. TETSU 
08.00 – close PANN (Narcissus Crew) 

ZEALOT (Hip Hop) 
20.00 – 23.00 hrs. CHAMP (Zealot Crew) 
23.00 – 24.00 hrs. NUTT (Zealot Crew) 
24.00 – 01.30 hrs. DON (Zealot Crew) 
01.30 – 03.30 hrs. KENNY V (Bangkok Invaders) + MC COGA (Bangkok Invaders) 
03.30 – close NUTT (Zealot Crew) 

RIPP (House) 
20.00 – 24.00 hrs. TUM BP 
24.00 – 02.00 hrs. TANN (Narcissus Crew) 
02.00 – 04.00 hrs. SIT 
04.00 – 06.00 hrs. TUANN (Narcissus Crew)
.......................... .......................... .......................

TICKET 700.- / 1 drinks
DOORS OPEN 8PM TILL LATE MORNING

 
Layout Version Headings Font Content Font